Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в бургаската болница

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в бургаската болница
Коментари Харесай

Борисов за Алексей Петров: Надявам се да спрат да му вдигат кокалите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в бургаската болница " Дева Мария ". Той даде коментар по актуални тематики пред публицисти.
Борисов разяснява тематиката с Алексей Петров. " Единственото, което съм споделил, уповавам се да спрат да му подвигат кокалите на индивида - той реализира логистиката, след противозаконните арести, след тяхното Министерство на вътрешните работи, диалог сред нас не можеше да се реализира. Физическата среща беше невъзможна, дори в Народното събрание. Алексей Петров обезпечи тази логистика, за да можем да си проговорим, като значимото е, че той не е участвал на срещата, бяхме аз, Кирил и Асен ", съобщи Борисов.
" И тогава казахме - искаме ли за България да се опитаме да създадем нещо, аз да преглътна незаконните арести, чегъртането и всичко останало, в името на по-висшите цели - България да има бюджет, проект за възобновяване, Шенген, Еврозона ", добави той.
Борисов разяснява изявлението на президента Радев за задкулисното управление от петък.
" Доколкото знам президентската институция има две съществени задания - да сплотява, втората да подлага на критика - с първата той не се оправя ". съобщи Борисов.
" Не имам вяра президентът да се е опитал да направи конспирация за индивида - той сътвори логистиката. Няма човек да не знае, че ние 40 години единствено сме се карали, единствено сме спорили, били сме се в спорта ", добави водачът на ГЕРБ, предава Дарик. 
Той коментира скандалния случай в " Пирогов "  от преди няколко дни.
" Ако управляваше ГЕРБ за случая в Пирогов даже министъра щеше да си отиде ",  обяви Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР